Reaperz

[LoL] INFO

Recommended Posts

 

Sezonul 1

  • League of Legends este un joc video online tip Multiplayer online battle arena (MOBA), dezvoltat si comercializat de catre Riot Games pentru Microsoft Windows si MAC OS. In 2012 Forbes a numit League of Legends ca cel mai jucat joc pe calculator din America de Nord si Europa din punct de vedere al orelor petrecute in joc. In Ianuarie 2014 peste 67 milioane de persoane au jucat League of Legends, 27 milioane intr-o singura zi, si 7.5 milioane de jucatori au fost conectati in acelasi timp.
  • In Iunie 2011 sezonul 1 al Camionatului Mondial de League Of Legends a avut loc Dreamhack in Suedia, cu premii totale in voare de 100.000 de dolari.Echipa europana Fnatic a infrant echipe din Europa, America si Asia, reusind sa castige turneul impreuna cu premiul de 50.000 de dolari. Peste 1,6 milioane de persoane au urmarit evenimentul transmis online, peste 210.000 in acelasi timp.

        Sezonul 2

  • Dupa Sezonul 1 , Riot a anuntat bugetul pentru sezonul 2 : 5.000.000 de dolari. Din aceasta suma, douna milionae de dolari se vor duce catre partenerii Riot, incluzand IPL si alte Asociatii de Sporturi-Electronice. Alte doua milioane de dolari se vor duce catre echipele calificate de echipe castigatoare a sezonului. U;timul milion de dolari a fost distribuit organizatorilor pentru a gazdui turneul de League of Legends. Dupa o serie de probleme cu reteaua in timpul Playoff-ului Sezonul 2, lucru care a dus  la intarzierea unor meciuri, Riot a anuntat pe 13 oct 2012 ca un client special pentru LAN a fost dezvoltat pentru a se folosi in turnee, pentru reducerea lag-ului si a alor probleme legate de reteaua. Clientul LAN a folosit  puntru prima data in timpul optimilor si a semifinalelor si a fost de asemenea folosit in timpul finalei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Copyright © 2018

ArmaTaRomana. #